TIMO Harmoni.

Hyvinvointi

Terveyshankkeemme TIMO Harmonin avulla haluamme inspiroida, tunnustaa ja rohkaista kaikkia TIMOn työntekijöitä olemaan sopusoinnussa itsensä kanssa, ja lopulta luoda tiimille win-win-tilanteen.

Suorituskyky parempi

TIMOssa haluamme, että henkilökuntamme pitää huolta itsestään ja käyttää aikaa itselleen voidakseen hyvin. Tiedämme, että tämä on menestyksemme avain. Kun keho saa tarvitsemansa ravinnon, voimme paremmin sekä emotionaalisesti, fyysisesti että henkisesti. Tämä auttaa meitä saamaan enemmän energiaa, jolloin on helpompi rentoutua ja keskittyä oikeisiin arjen asioihin. Kaikki tämä johtaa meidät positiiviseen kierteeseen, joka näkyy parempana terveytenä ja suorituskykynä.

Kuten kaikessa muussakin, missä tulet hyväksi, on tärkeää harrastaa liikuntaa päivittäin ja tehdä siitä pikemminkin itsestäänselvyys kuin poikkeus. Toiminnan motivoimiseksi ja stimuloimiseksi meillä on ympäri vuoden käynnissä erilaisia ​​HARMONI-projekteja. Ajoittain järjestetään kilpailuja, jotka innostavat sinua harrastamaan liikuntaa ja tekemään siitä elämäntavan.

Oikeat olosuhteet luovat hyviä tapoja

Teemme paljon luodaksemme parhaat olosuhteet liikunnalle ja harjoittelulle. Kaikki työntekijät saavat vuosittaisen hyvinvointiavustuksen. Panostamme paljon laadukkaisiin profiloituihin treenivaatteisiin. Kannustamme sinua suunnittelemaan satunnaista harjoittelua työaikana, vaikkapa lounaalla, tai miksi et aloittaisi päivää harjoittelulla. Kaikissa kokouksissamme on jonkinlaista Harmoni-toimintaa. Haluamme luoda mahdollisuudet, jossa työntekijämme tuntevat olonsa hyväksi. Heidän pitää tuntea, että olemme yhdessä matkalla, joka toivottavasti kestää hyvin pitkään. TIMOssa et ole koskaan yksin, yhdessä olemme vahvoja!