Ura

Meille yksityiskohdilla on merkitystä.

Ihmiset ovat ainutlaatuisia itsessään, mutta samankaltaisia kuin kaikki muutkin itsetoteutuksen tavoittelussaan. Uskomme, että tieto yhdistettynä hyvään johtamiseen antaa sinulle juuri sen, mitä tarvitset menestyäksesi. Emme katso ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan, koska tällaisilla seikoilla ei ole meille mitään merkitystä. Olet meille tärkeä ja se, mitä voit tehdä asiakkaidemme hyväksi. Etsimme menestyspotentiaalia joka vaiheessa.

Et halua vain voittaa, sinun on myös oltava voittaja, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla on luontainen kyky olla koskaan antamatta periksi. Etsimämme henkilön pitäisi pystyä näkemään asiakkaiden asenteiden ja ulkonäön taakse. Lukitut ovet ovat lukittuja vain niin kauan, kunnes löydät avaimen niiden avaamiseen. Joskus täytyy kokeilla useita eri avaimia oikean löytämiseksi, ja juuri näin suhtaudumme myyntiin.

Uskalla tehdä virheitä, kunhan nouset ylös ja jatkat yrittämistä, kunnes onnistut. Jos olet henkilö, joka näkee aina mahdollisuuksia, kun olet jumissa, saatat olla etsimämme henkilö. Se on ratkaisu, joka luo menestystä ja sen taakse kätkeytyy monta epäonnistumista ja virhettä. Ei ole nimittäin helppoa tulla parhaaksi, ellei ole kulkenut pitkin vääriä reittejä. Jos ajattelet näin, sinulla on kaikki mahdollisuudet pitkään uraan yrityksessämme.

Menestymismahdollisuuksiasi yrityksessämme ei rajoita mikään. Meillä on oma koulutusohjelmamme, jossa voit omaksua kaiken sen tiedon, jota työsi menestyksellinen suorittaminen edellyttää. Koulutus alkaa Trelleborgin pääkonttorissa, jossa tapaat ihmisiä, joilla on laaja kokemus suoramyynnistä. Meidän vastuullamme on viedä sinut vaiheesta toiseen rehellisen viestinnän ja poikkeuksellisen hyvän johtamisen avulla.

Vapauden mukana tulee myös vastuu. Sen jälkeen alkaa kova, intensiivinen ja määrätietoinen työ eliittiasemaa kohti. Siksi emme vain halua, että olet samaa mieltä siitä, että sinnikkyys on suurin vahvuutesi ja voittaminen on tunnusmerkki – se on vaatimus! Takaamme sinulle, että tulet huomatuksi matkasi aikana. Aluepäällikkö tulee tekemään tiivistä yhteistyötä kanssasi, jotta onnistuisit mahdollisimman hyvin. Tulemme motivoimaan ja innostamaan sinua henkilökohtaisen menestyksen ja tulosten saavuttamiseksi. Haluamme, että kaikki kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti, koska tämä halu on yksi ihmisen suurimmista voimavaroista.

Seuraavassa vaiheessa kuvaan tulee mukaan työmme kaikkein paras puoli eli ihmiset. Ihmissuhteiden kehittäminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen joka päivä on etuoikeus niille, jotka ovat uteliaita ihmisiä kohtaan. Rakennamme luottamusta asiakkaidemme kanssa, koska autamme heitä säästämään aikaa vastaamalla heidän tarpeisiinsa. Suuri osa työstämme on kysymysten esittämistä, mutta siihen kuuluu myös kyky lukea rivien välistä. Jokainen asiakas on erilainen, ja joudumme joskus näkemään ja ymmärtämään sellaista, mitä asiakas itse ei aina näe kokouksen aikana. Siksi kuunteleminen on yhtä tärkeää kuin puhuminen, ja sen tietäminen, milloin mitäkin pitää tehdä, on taidetta sinänsä.

Turvallisuus & kehitys

Lokakuun 3. päivästä 2003 lähtien olemme aina pyrkineet tekemään TIMOsta turvallisen työpaikan – jossa edistetään ja palkitaan henkilökohtaista kehitystä. Henkilökohtaisen kehityksen saavuttamiseksi ensimmäinen askel on tuntea olonsa turvalliseksi ympäristössä. Siksi on tärkeää ensin antaa itsestään ja sitten ottaa vastaan toisilta.

Meille on tärkeintä luoda joukkue, joka todella ”tuntee” olevansa matkalla samaan suuntaan ja joista matka tuntuu hauskalta. Aina on joku, joka tarttuu käteesi, kun sen meillä ojennat. Eikä tämä ole vain osa koulutusta vaan sitä, että sinulla on sydän oikeassa paikassa jo ennen kuin päätät hakea työtä meitä. Olemme toisiamme varten riippumatta siitä, mitä asia koskee, yksityisasioita tai työtä. Tämä luottamus ja turvallisuus selittävät sen, miksi ihmiset haluavat olla osa ainutlaatuista ja upeaa joukkuettamme. Olemme yhtä suurta perhettä.

Ota yhteyttä

Puuttuuko mielestäsi valikoimastamme jotakin, tai onko sinulla nykyisiä tuotteitamme koskevia parannusehdotuksia? Olivatpa työpaikkasi haasteet mitkä tahansa, me olemme täällä.

    *Pakollinen