Mitä me teemme

Mitä tarvitset hyvään työpäivään?

Tehtävämme on yksinkertaistaa ja parantaa työpäivääsi

– olitpa sitten kiireisellä rakennustyömaalla, sairaalaympäristössä tai istumassa mukavasti avokonttorissa. Ideasi yhdistettynä sinua eteenpäin ajaviin voimiin sekä meidän luovuutemme säästää sekä aikaa että antaa ammattitaitoisemman vaikutelman. Timo työskentelee kovasti optimoidakseen olosuhteesi, olipa kyse sitten sisätiloista tai ulkoilmasta. Emme puhu vain tuotteista, vaan ratkaisuista.

Tuotteemme kehitetään talon sisällä, ja jokainen idea on analysoitu ja tarkistettu huolellisesti, ennen kuin se lopulta päätyy valmiina tuotteena valikoimaamme. Lisäksi testaamme kaiken yhdessä muutaman valitun asiakkaan kanssa heidän päivittäisessä työssään. Laajassa valikoimassamme kaikilla tuotteilla on jokapäiväiseen elämääsi soveltuvat oma tehtävänsä, minkä vuoksi olemme alan mielenkiintoisin toimittajia.

Timon tuotteet, ratkaisut ja konseptit edistävät hyvää TYÖYMPÄRISTÖÄ, joka sujuvoittaa ja yksinkertaistaa TYÖPÄIVÄÄ ja vahvistaa BRÄNDIÄ.

Ota yhteyttä

Puuttuuko mielestäsi valikoimastamme jotakin, tai onko sinulla nykyisiä tuotteitamme koskevia parannusehdotuksia? Olivatpa työpaikkasi haasteet mitkä tahansa, me olemme täällä.

    *Pakollinen