Meistä

Yksinkertaisesti.

Miksi mutkistaa asioita. Työssä pitäisi olla helppo viihtyä. Tämä on filosofiamme ja vakaumuksemme. Uskomme helppoon viestintään ja henkilökohtaisiin tapaamisiin tiloissanne. Meiltä saat yhden ja saman yhteyshenkilön. Ei monimutkaisia puhelinjonoja tai uusia ihmisiä joka kerta. Tutustumme työelämäsi arkeen. Oikeasti.

Liiketoimintakonseptimme

TIMOn älykkäät tuotteet auttavat sinua virtaviivaistamaan ja jäsentämään päivittäistä työtäsi. Tuotteet ovat hyvin suunniteltuja, ja usein niillä on bonuksena useita käyttötarkoituksia. Tuotteemme yksinkertaisesti antavat sinulle enemmän.

Käytämme korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat hyväksi sekä sinulle että ympäristölle. Tarjoamme tuotteita, ratkaisuja ja konsepteja, jotka edistävät hyvää TYÖYMPÄRISTÖÄ, virtaviivaistavat ja yksinkertaistavat TYÖPÄIVÄÄ ja vahvistavat BRÄNDIÄ.

Kaikki tuotteemme eivät ole ainutlaatuisia. Mutta me lähestymme sinua ja pyrimme innokkaasti ja nälkäisesti löytämään sinulle oikean ratkaisun. Tarpeesi ovat meille etusijalla. Haasta meidät!

Arvot

Vastuu

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua vastuullisella tavalla. Otamme vastuun toimistamme kaikissa tilanteissa.

Sitoutuminen

Näytämme asiakkaallemme, että olemme 100% sitoutuneita.
Sitoutumisen on kuuluttava kaikkeen tekemiseemme.

Ilo

Olemme iloisia voidessamme levittää brändiämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kehitys

Pyrkimyksemme kehittyä on pysyäksemme pelin kärjessä
tuotteidemme ja ratkaisujemme eturintamassa.

Tässä & nyt

TIMOssa päätämme luoda oman maailmamme, jossa keskitymme mahdollisuuksiimme rajoituksiemme sijaan. Kiipeämme vuorille, joille emme aikaisemmin uskoneet pystyvämme kiipeämään, koska tiedämme, että kyse on rohkeudesta. Sitoutumisen ja läsnäolon kautta luomme parhaat olosuhteet hyville yhteistyösuhteille sekä työtovereidemme että ennen kaikkea asiakkaidemme kanssa. Uskallamme aina ottaa ensimmäisen askeleen kohti unelmiamme.

Ota yhteyttä

Puuttuuko mielestäsi valikoimastamme jotakin, tai onko sinulla nykyisiä tuotteitamme koskevia parannusehdotuksia? Olivatpa työpaikkasi haasteet mitkä tahansa, me olemme täällä.

    *Pakollinen